Over Rijschool Venkol

Het begin van jarenlang rijplezier!

Voordat Maart-Jan van de Ven, in april 2013, rijschool Venkol opstarte in Veghel, had hij al meerdere jaren ervaring opgedaan in de branche. Hij was eerder werkzaam als instructeur bij een rijschool in Eindhoven (Dekker-Meurs) daarna in Deurne (rijschool Wilco) en helaas ook bij een franchise rijschool.

Het geven van rijlessen werd zowel zijn werk als zijn passie en in de loop der jaren raakte hij ervan overtuigd dat het ook anders kan. namelijk, dat de rijlessen meer op de leerling afgestemd zouden moeten zijn, met meer aandacht voor de individuele leerling. Dat was de drijfveer om een eenmanszaak te starten. Een meer klantgerichte en betaalbare rijschool.

Nu, na zeven jaar, is rijschool Venkol een goed lopende rijschool. Een rijschool om trots op te zijjn. De kleinschaligheId, flexibele planning  en relatief goedkope tarieven; maken rijschool Venkol tot een succes. Rijschool Venkol investeert liever in goede service en scherpe prijzen dan in dure reclame. Mond-tot-mond reclame is daarom erg belangrijk voor ons. Ben je tevreden? Zeg het voort! Niet tevreden? Laat het ons vooral weten.

Rijschool Venkol is gevestigd in Veghel. Het werkgebied ligt in een cirkel van Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss en Mierlo. De examens vinden over het algemeen plaats bij het CBR examenbureau in 's Hertogenbosch, Mierlo of Eindhoven. Uitzonderingen hierop zijn ook mogelijk. 

 
Goed verzekerd en zelfverzekerd de weg op

Tijdens de lessen ben je goed verzekerd (Bovemij).

Maart-Jan van de Ven is een WRM-gecertificeerde rijinstructeur die je met veel geduld en op een coachende manier leert autorijden. Dit wil zeggen met een positieve benadering en doeltreffende bevraging waardoor je jezelf steeds zekerder gaat voelen. Rust en vertrouwen vinden we hierbij erg belangrijk. Op deze manier zorgen we ervoor dat je een anticiperende automobilist wordt met een defensief rijgedrag en veel verkeersinzicht.

 
Rijlessen op maat

Uiteraard is ieder mens anders. Ieder mens heeft zijn of haar manier om zich dingen eigen te maken en inzicht te krijgen met een eigen leermethode en een eigen tempo. Aan ons de taak om hier op in te spelen en informatie te doseren en les te geven op een wijze die het beste bij jou past.
De ene keer betekent dit een mondelinge uitleg over een verkeerssituatie, een andere keer illustreren we dit met tekeningen en de volgende keer geven we een demonstratie. Dit alles dient maar één doel: wij willen jou snel, veilig en zelfstandig leren autorijden.

 
Lessen met een beperking

Ook als je een beperking heb in het  autistisch spectrum, concentratieproblemen hebt (ADHD, ADD, PDDnos), je doof of slechthorend bent, ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hierover meer op de pagina rijles met een beperking.

 

Rijschool Venkol is All-risc verzekerd bij Bovemij dochteronderneming van Bovag en aangesloten bij de VRB