« CBR theorie examen»

Gepubliceerd op 22-04-2021

Eerder theorie-examen doen?
12-05-2021

Niet alle plekken voor inhaalexamens worden gebruikt. Daarom start het CBR vanaf 20 mei met het vrijgeven van deze examenplekken voor álle kandidaten.
Nu we weer alle theorie-examens mogen afnemen, zien we dat 92% van alle lockdownexamens al opnieuw ingepland zijn. We zien ook dat niet alle plekken voor inhaalexamens gebruikt worden. En dat is zonde want er willen veel mensen theorie-examen doen. Tot en met woensdag 19 mei houden we deze examenplekken nog vrij voor alleen inhaalexamens. Vanaf donderdag 20 mei geven we stap voor stap deze plekken vrij voor alle kandidaten. Dit betekent dat kandidaten die geen inhaalexamen doen maar een nieuw examen of herexamen, al eerder dan verwacht bij ons terecht kunnen.

Inhaalexamen eerder doen
Kandidaten die hun inhaalexamen al hebben gepland en eerder op examen willen, kunnen via Mijn CBR of via de opleider het examen vervroegen. Je kunt je gereserveerde theorie-examen voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart tijdelijk vijf keer verplaatsen. Het verplaatsen van je examen naar een later moment kan tot en met 15 mei nog tot een dag voor je examen, daarna kan dit tot een week voor je examen.

Kom goed voorbereid
We raden iedereen aan om pas examen te doen als je er klaar voor bent. Want hoe beter voorbereid, hoe meer kans je hebt om in één keer te slagen.

Abonneer je per e-mail op het laatste CBR-nieuws. En volg ons op Instagram, YouTube, Facebook en Twitter.


 

 
Door corona moeten veel examens ingehaald worden en zijn de wachttijden hoger dan we willen. Kijk hier de video over de inhaalslag die we samen moeten maken.


 

image-1620297342.jpg