Theorie examen

Eerst theorie- dan praktijkexamen

Om op te mogen voor het praktijkexamen moet je eerst het theorie examen hebben behaald. Dit mag je aanvragen vanaf het moment dat je 16,5 jaar bent. Je mag wel starten met rijlessen voordat je je theorie examen hebt gehaald maar je mag niet op rij-examen voordat je 17 bent.  

Rijschool Venkol raadt je aan om bij aanvang van de praktijkrijlessen ook te starten met de voorbereiding op je theorie examen omdat je van het begin af aan met alle verkeersregels te maken krijgt en het geleerde in praktijk kunt brengen.

Onderschat de theorie niet! 't Is taaie stof en je moet veel details uit je hoofd leren.

Je kunt zelf je theorie-examen reserveren via http://www.cbr.nl of je vraagt Rijschool Venkol dit met je te doen.

Theorie

Vanaf 01-12-2017 bied rijschool Venkol de via internet 3D Theorie leren kraskaart.

Je kunt ook zelf een boek of DVD aanschaffen. Let dan op, dat je de meest recente versie koopt. Als je een theoriepakket bij Rijschool Venkol besteld heb je altijd de juiste versie. 

https://youtu.be/keVZSqxrLIE

De instructeur van Rijschool Venkol kan je altijd helpen als je vragen hebt over de theorie. Rijschool Venkol biedt ook theorielessen aan. Dit is niet in de lespakketten inbegrepen.

Boeken en DVD's zijn te bestellen bij rijschool Venkol. Theorie examentraining kan ook op eigen initiatief via internet. Kijk eens op, http://www.rijles.nl/theorie/examens/examens_maken.html

 

Afbeeldingen afkomstig van www.rijles.nl